M Minipro44 Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 55 14 Şubat 2020 #1 Meizu X8 almak istiyorum. Sizce almalı mıyım? Snapdragon 710 ve 6 GB RAM'i gözüme çarptı. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2020
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.779 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2020 #2 Ne kadara alacaksın cihazı? Güncelleme vermediğini biliyorsun herhalde.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 14 Şubat 2020 #3 Alternatif olarak aynı donanıma sahip Realme 3 Pro modeline bakılabilir.
M Minipro44 Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 55 14 Şubat 2020 #4 BERWAR dedi: Ne kadara alacaksın cihazı? Güncelleme vermediğini biliyorsun herhalde. Genişletmek için tıkla... 1600 e alacağım Sylveon dedi: Alternatif olarak aynı donanıma sahip Realme 3 Pro modeline bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Ben media markt yada vatan bilgisayar dan almak istiyorum orda realme 3 pro yok
BERWAR dedi: Ne kadara alacaksın cihazı? Güncelleme vermediğini biliyorsun herhalde. Genişletmek için tıkla... 1600 e alacağım Sylveon dedi: Alternatif olarak aynı donanıma sahip Realme 3 Pro modeline bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Ben media markt yada vatan bilgisayar dan almak istiyorum orda realme 3 pro yok
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.779 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2020 #5 Güncelleme benim için önemli değil diyorsan alabilirsin. Kamerasının rakipleri kadar iyi olduğunu sanmıyorum.
Güncelleme benim için önemli değil diyorsan alabilirsin. Kamerasının rakipleri kadar iyi olduğunu sanmıyorum.
M Minipro44 Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 55 14 Şubat 2020 #6 BERWAR dedi: Güncelleme benim için önemli değil diyorsan alabilirsin. Kamerasının rakipleri kadar iyi olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Güncelleme sadece güvenlik sıkıntısı demi
BERWAR dedi: Güncelleme benim için önemli değil diyorsan alabilirsin. Kamerasının rakipleri kadar iyi olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Güncelleme sadece güvenlik sıkıntısı demi
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.779 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2020 #7 Ana Android güncellemelerinden bahsediyorum. Güvenlik güncellemeleri ara sıra bu modele gelir belki.
M Minipro44 Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 55 14 Şubat 2020 #8 BERWAR dedi: Ana Android güncellemelerinden bahsediyorum. Güvenlik güncellemeleri ara sıra bu modele gelir belki. Genişletmek için tıkla... Bana sıkıntı çıkarmaz güncelleme
BERWAR dedi: Ana Android güncellemelerinden bahsediyorum. Güvenlik güncellemeleri ara sıra bu modele gelir belki. Genişletmek için tıkla... Bana sıkıntı çıkarmaz güncelleme
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.074 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2020 #9 Minipro44 dedi: Bana sıkıntı çıkarmaz güncelleme Genişletmek için tıkla... İnternetten neden almıyorsun ki dostum? Daha ucuza daha iyi şeyler sunuyor sana.
Minipro44 dedi: Bana sıkıntı çıkarmaz güncelleme Genişletmek için tıkla... İnternetten neden almıyorsun ki dostum? Daha ucuza daha iyi şeyler sunuyor sana.
M Minipro44 Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 55 14 Şubat 2020 #10 kadirz123 dedi: İnternetten neden almıyorsun ki dostum? Daha ucuza daha iyi şeyler sunuyor sana. Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim kalsın İnternet
kadirz123 dedi: İnternetten neden almıyorsun ki dostum? Daha ucuza daha iyi şeyler sunuyor sana. Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim kalsın İnternet