Mekanik %60 multimedya tuşlara sahip klavye önerisi

Bütçe
Limitsiz

meeee

Decapat
Merhaba. Tercihim Brown ya da Blue Switch olur. Red Switch çok sevmiyorum. %60 olmasını istiyorum daha önceki klavyem gibi fakat aynı zamanda G213 Prodigy'daki müziği durdurma ilerletme tuşları da olan bir klavye var mı acaba? Varsa ya da benzer varsa link atarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şeyi arıyorum ama bulamadım. G213 tipi güzel fakat bilek desteği olmasa alınır mış çünkü büyük oluyor. Bilek desteği olmayan eski modeli de satışta yok.

RK61 kullanıyordum bozuldu G213 geçtim aynı şekil büyük geliyor ve NumLock'da zaten kullanmıyorum fakat multimedya tuşları çok güzel ve iş yapıyor maçtayken müzik durdurmak için falan.

RK61 kullanıyordum bozuldu G213 geçtim aynı şekil büyük geliyor ve NumLock'da zaten kullanmıyorum fakat multimedya tuşları çok güzel ve iş yapıyor maçtayken müzik durdurmak için falan.

G213 vallahi aklımı çeliyor çok dandik bir klavyem var. Bir tane görmüştüm 800-1000 arasına eğer tekrar görürsem atarım. HP marka olabilir, multimedya tuşları vardı.

G213 vallahi aklımı çeliyor çok dandik bir klavyem var. Bir tane görmüştüm 800-1000 arasına eğer tekrar görürsem atarım. HP marka olabilir, multimedya tuşları vardı.

Kanka açıkçası önermem ben G213 mekanikte değil tek albenisi gerçekten multimedya tuşları ama yokluğuna da alışıyosun yani Alt Tab atıp durduruyosun müziği ya da ikinci monitör varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…