Mekanik %80 beyaz klavye önerisi

ElmaOfficial

Femtopat
Yeni sistemim için mekanik %80 beyaz (beyaz olması önemli) güzel bir Gaming klavye arıyorum. Ama kendim pek bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni sistemim için mekanik %80 beyaz (beyaz olması önemli) güzel bir Gaming klavye arıyorum. Ama kendim pek bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ne için kullanacaksınız klavyeyi hocam.

Genelde sadece oynadığım bir tür yok ve ilk kez kasa diziyorum ondan ilk kez klavye alıyorum yani modlama falan pek bilmiyorum hocam.

Hocam zaten modlama dediğimiz PCB'li bir kasa alıyorsunuz istediğin switch ve keycapları alır dizersiniz legodan farksız tabii bu bütçede en güncel klavyeler alınabilir ve zaten modlamak sandığınız kadar zor değil sadece switch ve keycap takıyorsunuz kendi zevkinize göre.

Hocam zaten modlama dediğimiz PCB'li bir kasa alıyorsunuz istediğin switch ve keycapları alır dizersiniz legodan farksız tabii bu bütçede en güncel klavyeler alınabilir ve zaten modlamak sandığınız kadar zor değil sadece switch ve keycap takıyorsunuz kendi zevkinize göre.

He tamamdır peki hangi klavyeyi önerirsiniz? Eğer o konuda da bilgiliyseniz switchde önerir misiniz? (hafif sesli linear olsa iyi olur)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı