Mekanik disk fren bisiklette fren tutmuyor

EnWeZ

Centipat
Daha fazla  
Daha dün aldığım Bisan mts 4600 mekanik disk frenli bisikletimin arka freni tutmuyor. Kardeşimin dediğine göre bastığında fren tutmadı. İyi bir şekilde inceledim vidaları sağlam fakat janttan ayrı olarak dönüyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Şu anlık servise götüremem bu şekilde kullanmam zarar verir mi? Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Servisten önce bisikletçilere sorabilirsin ama tanımadığın birine yaptırma pişman olabilirsin ama sormakta fayda var.

Servisten önce bisikletçilere sorabilirsin ama tanımadığın birine yaptırma pişman olabilirsin ama sormakta fayda var.

Öncelikle teşekkür ederim. Servise götürdüm arka jant komple değişecek dedi vede parça gelmesi için firmaya fotoğraf gönderdi. Numara vesaire aldı şu an bekliyorum ama neredeyse 3 hafta oldu bozulmasından itibaren. Alıpta kullanamamak içimde kanayan bir yara gibi...

Servislerin çoğu öyle bekletir normal bisikletçi hemen yapıyor ama yıllardır gittiğim biri bile beni kandırdığını öğrendiğimde kötü hissettim bisikletini yaparken bozabilir gerçekten iyi tamirci bulmak zor en güvenlisi servistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…