I ilkerMT Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 153 25 Temmuz 2023 #1 BİM'e 28 Temmuz'da elektrikli bisiklet gelecekmiş ama mekanik disk fren diğer forumlarda hep v fren daha iyi mekanik alınmaz diyorlar sizce alınır mı?
BİM'e 28 Temmuz'da elektrikli bisiklet gelecekmiş ama mekanik disk fren diğer forumlarda hep v fren daha iyi mekanik alınmaz diyorlar sizce alınır mı?
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.502 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 25 Temmuz 2023 #2 ilkerMT dedi: BİM'e 28 Temmuz'da elektrikli bisiklet gelecekmiş ama mekanik disk fren diğer forumlarda hep v fren daha iyi mekanik alınmaz diyorlar sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı sadece birisi yağ pompalayarak daha yumuşak basmanı sağlıyor diğeri ise tel sistem. Sonuç olarak ikisinde de disk ve fren var.
ilkerMT dedi: BİM'e 28 Temmuz'da elektrikli bisiklet gelecekmiş ama mekanik disk fren diğer forumlarda hep v fren daha iyi mekanik alınmaz diyorlar sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı sadece birisi yağ pompalayarak daha yumuşak basmanı sağlıyor diğeri ise tel sistem. Sonuç olarak ikisinde de disk ve fren var.
QUADRO42 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 152 25 Temmuz 2023 #3 MiniRayss02 dedi: İkisi de aynı sadece birisi yağ pompalayarak daha yumuşak basmanı sağlıyor diğeri ise tel sistem. Sonuç olarak ikisinde de disk ve fren var. Genişletmek için tıkla... V frende disk yok
MiniRayss02 dedi: İkisi de aynı sadece birisi yağ pompalayarak daha yumuşak basmanı sağlıyor diğeri ise tel sistem. Sonuç olarak ikisinde de disk ve fren var. Genişletmek için tıkla... V frende disk yok
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.502 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 25 Temmuz 2023 #4 QUADRO42 dedi: V frende disk yok Genişletmek için tıkla... Ah kusura bakma yanlış anladım. Mekanik fren ile V yi karıştırdım. Diskli öneririm.
QUADRO42 dedi: V frende disk yok Genişletmek için tıkla... Ah kusura bakma yanlış anladım. Mekanik fren ile V yi karıştırdım. Diskli öneririm.
QUADRO42 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 152 28 Temmuz 2023 #5 MiniRayss02 dedi: Ah kusura bakma yanlış anladım. Mekanik fren ile V yi karıştırdım. Diskli öneririm. Genişletmek için tıkla... Çok dik yokuşta disk bile yetmiyor onqylandı
MiniRayss02 dedi: Ah kusura bakma yanlış anladım. Mekanik fren ile V yi karıştırdım. Diskli öneririm. Genişletmek için tıkla... Çok dik yokuşta disk bile yetmiyor onqylandı