Mekanik Klavye Alınmalı mı?

Mahanaxar

Hectopat
Makaleler
8
Daha fazla  
Bu zamana kadar elime mekanik klavye değmedi. O kadar para verip mekanik klavye almak lazım mıdır sizce? Dalga geçtiğimden değil 150TL verip o klavyelerden alınca hissiyatı farklı mı oluyor? Bu zamana kadar en çok para verdiğim klavye 10TL. O da şu an elimde. Platoon PL-218.

upload_2016-1-26_23-47-40.png

Blackwidow 2014 kullanıcısıyım, ergonomik olarak rahatlık sunması dışında pek bir etkisi yok. Oyun oynamak için ekstra bir ekipman sayılır bana göre.

Mekanikten çok tuş hissiyatı önemlidir bana göre. Gerçekten tuşları kaliteli sağlam ve gecikme süresi normal ise yeterlidir. Mekanik güzeldir ama bence o fiyatlar biraz uçuk. Steelseries 6G V2 var 250TL civarı bulunuyor bir kaç yerde. Yani en uygun ve güzeli o, US klavye olmaması dışında sade bir şey istersen alınabilecek bir klavye. Verdiğin parayı hak ediyor mu klavye önemli olan bu. Bana sorarsan mekanik klavyeye ışığı, özel tuşları, abartılmış derecede switchleri için 600-700 hatta 500 TL vermek bile saçma geliyor. Parası olan alır ona lafım yok. Bu benim kendi fikrim şahsen.

Kısa süre kullandım, yazı yazarken çok keyif alıyorsunuz bildiğiniz daktilo gibi. (Switch rengine göre hissiyatlar değişiyor.) O parayı klavyeye gömmek yerine normal, aydınlatmaya sahip bir klavye alıp kalan parayı başka ekipmana gömmek daha iyi olabilir. Ben şahsen ona 600 vereceğime gider G-105 alır bir de üstüne Logitech Driving Force GT direksiyon seti alırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı