Mekanik klavye alırken hangi Switch alınmalı?

ZİmbAbWeli

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller.
Banggood üzerinden gamakay MK61 almayı düşünüyorum ama ne renk Switch almam gerek hiç mi hiç bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ve de buna yakın fiyatlarda 60 klavye biliyosanız daha güzel onunda linkini atarsanız çok sevinirim.

Eğer sessiz isterseniz Red Switch, sesli isterseniz Blue. Hem sessiz olsun hem de basış hissiyatı derseniz brown alın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bütün switchlerin sesleri var. Bakarak kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Bütün switchlerin sesi var demek "biraz" iddialı olmuş. 29'dan çok daha fazla switch türü olduğuna eminim çünkü.

@221420 abi sen biliyormuşsun herhalde gördüğüm kadarıyla bir yardım et​

Alacağım ama ne alacağım bilmiyorum ve satıldıkça fiyat artıyor acele etmem lazım.

Almak istediğiniz modeli aratin youtubeda ses ve ozellikleri icin inceleme vardir mutlaka. Ben linear switch sevdigim icin linear switch oneririm. Alacaginiz banggood linkini atabilirsiniz oradan bakabiliriz.

buyur abi
gateron switchler iyi diye gördüm ama emin olamıyorum bu fiyatlarda daha güzel birşey varsa abi onun linkini atarmısın

buyur abi
gateron switchler iyi diye gördüm ama emin olamıyorum bu fiyatlarda daha güzel birşey varsa abi onun linkini atarmısın
Gateron optik switch versiyonuv ve onsiparis urunu diyor. Bilemedim acikcasi. RGB yuzunden mi bunu sectiniz yoksa baska bir sebepten mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı