İyi sosyaller.
Banggood üzerinden gamakay MK61 almayı düşünüyorum ama ne renk Switch almam gerek hiç mi hiç bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ve de buna yakın fiyatlarda 60 klavye biliyosanız daha güzel onunda linkini atarsanız çok sevinirim.
Almak istediğiniz modeli aratin youtubeda ses ve ozellikleri icin inceleme vardir mutlaka. Ben linear switch sevdigim icin linear switch oneririm. Alacaginiz banggood linkini atabilirsiniz oradan bakabiliriz.
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...
tr.banggood.com
buyur abi
gateron switchler iyi diye gördüm ama emin olamıyorum bu fiyatlarda daha güzel birşey varsa abi onun linkini atarmısın
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...
tr.banggood.com
buyur abi
gateron switchler iyi diye gördüm ama emin olamıyorum bu fiyatlarda daha güzel birşey varsa abi onun linkini atarmısın