Yardımı olduysa sevindim. Zaten çok az sayıda kullanıcı var custom klavye ile ilgilenen.
Stabilizerler için kullandığım o linkteki gres olanın diş macunu tüpü şeklinde daha küçük boyutlusu ve koyu bir kıvamı var. Stabilizerler için ideal. Switchler için tek başına kullanılmıyor.
Switchler için kullandığım bunların sıvı versiyonu.
http://www.superlube-tr.com/?pnum=6&pt=YAĞLAR şu linkte en sağ alttaki yağ.
Switchler için tek başına yağ ile denedim ve gayet iyiydi. Karışım da denedim farklı oranlarda. Karışımın basım hissi ve sesi daha çok hoşuma gitti benim kullandığım Gateron Milky Yellow switchlerde. Farklı switch ile farklı sonuç alınır büyük oranda.
Bendeki switchler linear, tactile bump yok. Bu kullanacağın yağlar switchlerdeki tactile bump miktarını azaltabiliyor. Sendeki gateron brown switchler tactile. Benim tavsiyem az miktarda sıvı yağ olandan kullanman olur. Alternatif olarak farklı miktarları ve karışımı deneyebilirsin tabiki. 2-3 tane ekstra switch olsa yeter, tamamen temizlemesi biraz zor çünkü.
O-ring konusuna gelirsek, bence çok değiştiriyor basım hissini ve sesi. Cherry MX red switchlerle denemiştim ve hoşuma gitmemişti açıkçası. Farklı kalınlıklarda bulunabiliyor bu o-ringler. Benim denediğim kalın versiyondu.