Mekanik klavye önerisi ve Bannerlerd mu Battfield mi?

TheNightKing

Hectopat
Herkese iyi günler. Bir klavye almayı düşünüyorum. Fiyat aralığı 200-500 lira arası. Ama bu fiyat segmentinin dışında illaki bu var diye önerdiğiniz klavyeler var ise tavsiyelerinizi alabilir. Sesinin daha az olmasını istediğimden dolayı Red Switch tercihimdir. Fiyatlar çok artmadan aradan çıksın diyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Bir de alakasız olacak ama fazladan konu açmak istemedim. Bir oyun alacağım. Mount Blade Bannerlord, Battlefield 1, Star Wars battlefront 2 sizce hangisi önce alsam daha iyi olur?

Klavye olarak, hem ucuz hem sessiz ve Red Switch olan Trust gxt890 öneririm.

Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye SİYAH | Trendyol oyun olarak FPS ve multiplayer seviyorsan Battlefield 1, açık dünya, eski çağ tarzı oyun seviyorsan Bannerlord hepsinin tarzı ayrı senin zevkine bağlı.

Bu Trust gxt890'nı bayaa bir kişi öneriyor. Galiba çok iyi bir klavye. Fiyat performans olduğu için mi yoksa kaliteli mi anlamadım ama epeyce bir tavsiye eden var.

BF1 hile kaynıyor son güzel BF'lerden ama oyunun durumu içler acısı.

O zaman Battlefield'deki hile sorunları çözülene kadar Bannerlord alsam iyi olacak.
Teşekkür ederim arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı