F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 6 Aralık 2020 #21 Ben indirimde GK50 Elite almıştım çok memnunum sesi blue switch’e göre az ve red kadar sessiz değil aydınlatma parlaklığı çok iyi.
Ben indirimde GK50 Elite almıştım çok memnunum sesi blue switch’e göre az ve red kadar sessiz değil aydınlatma parlaklığı çok iyi.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 6 Aralık 2020 #22 @Adem Yıldız_ gerçekten redragona kötü mü diyorsun? Bu bütçede gayet kaliteli mekanik klavyeler var. Fena fanboysun. 400 TL bütçede G213Prodigy alınmaz.
@Adem Yıldız_ gerçekten redragona kötü mü diyorsun? Bu bütçede gayet kaliteli mekanik klavyeler var. Fena fanboysun. 400 TL bütçede G213Prodigy alınmaz.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 6 Aralık 2020 #23 Haruki Murakami dedi: @Adem Yıldız_ gerçekten Dedragon'a kötü mü diyorsun? Bu bütçede gayet kaliteli mekanik klavyeler var. Fena fanboysun. 400 TL bütçede G213 Prodigy alınmaz. Genişletmek için tıkla... Fanboy işte. Çakma switch deyip kendisi "K reo" adlı markanın switchini kullanan Frisby klavye öneriyor. Outemu switche çakma diyor.
Haruki Murakami dedi: @Adem Yıldız_ gerçekten Dedragon'a kötü mü diyorsun? Bu bütçede gayet kaliteli mekanik klavyeler var. Fena fanboysun. 400 TL bütçede G213 Prodigy alınmaz. Genişletmek için tıkla... Fanboy işte. Çakma switch deyip kendisi "K reo" adlı markanın switchini kullanan Frisby klavye öneriyor. Outemu switche çakma diyor.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 6 Aralık 2020 #24 Adem Yıldız_ dedi: Kanıtlasana Genişletmek için tıkla... Konuyu takipten çıkmışım. Zaten 2-3 ay önceydi. Keşke bulabilsem.
Adem Yıldız_ dedi: Kanıtlasana Genişletmek için tıkla... Konuyu takipten çıkmışım. Zaten 2-3 ay önceydi. Keşke bulabilsem.