Mekanik klavye önerisi

Bütçe
400
400 TL'ye alınabilecek en iyi klavye budur. Özellikle Red Switch istemişsiniz. Benim önerim budur:

Yani illa alacak diye bir şey yok belki de çöptür ama ben bakabilirsin dedim zaten denemediğim ürüne al demem.

Neden çöp kuzenim aldı ve gayet memnun ışıklandırması olsun falan.
Muhtemelen ışıklı diye aldınız değil mi? Rampage'in nerdeyse her ürünü çöp bir kaçı dışında. 2 ay sonra elinizde kalır merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
"ooo klavye IşIQlı MıŞıQlı çok süper çok havalı hemen almalıyım malzeme kalitesine bakmadan!!11!" Hiç öyle bir hata yapmaya gerek yok dostum. Fason mal ve çin malı ürün. 3 güne rahatsız edici çınlama sesleri başlar

Neden çöp kuzenim aldı ve gayet memnun ışıklandırması olsun falan.

Hocam Rampage markası bazı ürünleri hariç kötüdür, berbattır. Çin'den ürün alıp marka basıp bize satıyor. Kalitesiz Switch'lerle insanları kazıklıyorlar. Maalesef Rampage birkaç ürünü hariç beş para etmez. Kaliteli ürünleri çok az.

Muhtemelen ışıklı diye aldınız değil mi? Rampage'nin neredeyse her ürünü çöp bir kaçı dışında. 2 ay sonra elinizde kalır merak etmeyin.

Ben almadım ve sadece bakabilirsin dedim emin olmadığım için al demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…