D Dulision Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Red Switch RGB ve mümkünse bilek destekli mekanik klavye önerir misiniz? (Ben Calypso RGB Red Switch modeli ile ogre RGB Red Switch modeli arasında kaldım) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021
Red Switch RGB ve mümkünse bilek destekli mekanik klavye önerir misiniz? (Ben Calypso RGB Red Switch modeli ile ogre RGB Red Switch modeli arasında kaldım)
memospasa10 Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #2 pahalı ama güzel Rampage Everest Kb-gx8 Redcore Usb 9 Renk Led Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
pahalı ama güzel Rampage Everest Kb-gx8 Redcore Usb 9 Renk Led Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
D Dulision Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #3 memospasa10 dedi: Pahalı ama güzel Rampage Everest Kb-gx8 Redcore Usb 9 Renk Led Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TR önerin için teşekkürler fakat ben RGB arıyorum. Genişletmek için tıkla...
memospasa10 dedi: Pahalı ama güzel Rampage Everest Kb-gx8 Redcore Usb 9 Renk Led Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TR önerin için teşekkürler fakat ben RGB arıyorum. Genişletmek için tıkla...