X Xqoar Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #31 Yuiis dedi: Hocam belki birisi linear birisi tactile olabilir. Onu bir araştırıyorum hemen. Yok hocam ikisi de linearmış, sorun yok. Eki Görüntüle 2436883 Genişletmek için tıkla... Linear benim için daha iyi olur değil mi hocam? Oyunlarda vs?
Yuiis dedi: Hocam belki birisi linear birisi tactile olabilir. Onu bir araştırıyorum hemen. Yok hocam ikisi de linearmış, sorun yok. Eki Görüntüle 2436883 Genişletmek için tıkla... Linear benim için daha iyi olur değil mi hocam? Oyunlarda vs?
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.182 Çözümler 5 3 Mart 2025 #32 Xqoar dedi: Linear benim için daha iyi olur değil mi hocam? Oyunlarda vs? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında ikisi de sorun olmaz, o yüzden biraz sizin zevkinize kalıyor. İkisi arasında aşırı fark olmaz ama linear switchler daha kolay git gel yaptığı için evet oyunlarda biraz daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
Xqoar dedi: Linear benim için daha iyi olur değil mi hocam? Oyunlarda vs? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında ikisi de sorun olmaz, o yüzden biraz sizin zevkinize kalıyor. İkisi arasında aşırı fark olmaz ama linear switchler daha kolay git gel yaptığı için evet oyunlarda biraz daha iyi olur.