Mekanik klavye önerisi

8sret

Kilopat
Merhabalar, ağırlıklı olarak FPS ve Moba tarzı oyunlar oynuyorum. Mekanik klavye almayı düşünüyorum. Fiyatı önemli değil. Yeter ki parasını hak etsin. Dayanıklı ve kullanımı konforlu olsun. RGB takıntım yok, olmasa da olur. Önerilerinizi ve bu önerilerin sebeplerini de yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair K68. Alabileceğiniz en iyi mekanik klavyelerden birisidir.
MOBA oynadığınızı belirtmişsiniz çok gerekmese de ek olarak makro tuşları var. Piyasadaki en kaliteli switch olan Cherry MX switchleri kullanıyorlar. Ergonomik ve benim için önemsiz de olsa RGB desteği var.

Ben de Corsair K68 öneririm, şu an GameEktra mağazasında 550 Liraya satın alınabiliyor.

Corsair K68'de makro tuşları bulunmamakta. Şu ilanda yanlış görsel kullanılmış, sizi yanıltmış olabilir.

Ben de böyle değildi diye hatırlıyorum ondanmış

Ben de böyle değildi diye hatırlıyorum ondanmış

K68 mantıklı gibi duruyor vaktim olunca bi mağazada bakarım tuş hissine kafama yatarsa alırım. Toza, suya dayanıklı olması da ayrı güzel. K70 önerenler de oldu ama nedense onun tuş basım hissi pek hoşuma gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…