Mekanik klavye önerisi

Euphony

Centipat
Arkadaşlar daha önce mekanik klavye kullanmadım. Mekanik klavye almak istiyorum. Logitech G103 kullanıyordum bugüne kadar. Memnundum ancak bozuldu. Sessiz ve şık bir klavye istiyorum. RGB tarzı şeylerden hoşlanmıyorum. Karanlıkta klavyeyi görebileceğim sade beyaz bir ışık bile benim için yeterli. Makro tuşlarını kullanıyorum ancak şu an kullandığım klavyedeki gibi G1 g2 G3 G4 G5 G6. Şeklinde solda ekstra tuş olmak zorunda değil. F1 F2 F3 F4 F5 tuşlarını dilediğim gibi atayabiliyorum sanırım G513 Carbon bu klavyede. O özellik hoşuma gitti. Aslında bu klavyeyi çok beğendim. Ancak tek eksiği hoparlör ayarlarının tek tuşla yapılmıyor oluşu. Ama bu da pek önemli değil. Şu an bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama daha ucuza daha performanslı bir ürün tavsiye edebilirseniz sevinirim.

Çoğu RGB klavyede kendi ışıklandırmanızı yapabilirsiniz. (Tek renk, istediğin tuşların yanması gibi)

Cooler Master MK750 modeline bakabilirsiniz bütçe yetiyorsa.

Açıkcası hiç beğenmedim hocam.

evet şimdi daha güzel gözüküyor.
G513 Carbon bir tık sanki daha güzel ama.

Eşit oranda CS:GO ve LoL oynuyorum. Onun dışında oynadığım oyunları bu kadar ciddi oynamıyorum. Ama LoL ve CS:GO yu önemsiyorum. Fazla ses çıkartması hoşuma gitmez. Ama aşırıya kaçmadıkça oladabilir. Sen bana hangisini önerirsin?

Oyunlarda hissedilir bir fark olacağını düşünmüyorum, mouse daha önemli bu tip oyunlarda. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın bence. Ben tuş sesini pek sevmiyorum. Kişisel bir şey aslında bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…