Gokbann332 Hectopat Katılım 12 Nisan 2018 Mesajlar 12 21 Ekim 2020 #1 Merhabalar. Gamepower Katana RGB kullanıyorum. Klavyeye yanlışlıkla kola dökmüştüm. Birkaç tuş diğer tuşlara nazaran klik sesi çıkartmıyor. WD-40 ile anahtarı temizledim ama bir işe yaramadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhabalar. Gamepower Katana RGB kullanıyorum. Klavyeye yanlışlıkla kola dökmüştüm. Birkaç tuş diğer tuşlara nazaran klik sesi çıkartmıyor. WD-40 ile anahtarı temizledim ama bir işe yaramadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 22 Ekim 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video ve altındaki rehber işine yarayabilir. Başka bir konuda daha link vermişlerdi bu rehbere reddit /mk daki ama bulamadım konuyu şimdi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video ve altındaki rehber işine yarayabilir. Başka bir konuda daha link vermişlerdi bu rehbere reddit /mk daki ama bulamadım konuyu şimdi.