Mekanik klavye Switch'leri sertleşti

Makaleler
1
Yer
Ankara
Selam,
Elimde blue switch mekanik klavye bulunmakta. Yaklaşık 3 hafta önce keycapleri yıkadım ve yerleştirdim ama keycapler kurumamış ve swithler biraz nemlenmiş.
Ve şu anda klavyenin ilk haline göre tuşlar sert ve ellerim yoruluyor, bunu nasıl eskisi gibi yapabilirim?

Selam,
Elimde blue switch mekanik klavye bulunmakta. Yaklaşık 3 hafta önce keycapleri yıkadım ve yerleştirdim ama keycapler kurumamış ve swithler biraz nemlenmiş.
Ve şu anda klavyenin ilk haline göre tuşlar sert ve ellerim yoruluyor, bunu nasıl eskisi gibi yapabilirim?

Hocam bu durumu bizzat yaşadım. Fön makinesi ile tum parçaları teker teker kurutarak bu sorunu çözmüştüm umarım size de bir çözüm olur.

Hocam evdeki aletlerle bir şey yapamaz miyim zaten 1-2 ay sonda klavye değiştireceğim.
Evde ne var ki? Zeytinyağı damlat desem tümden bozulur falan xd. Yine de şansını dene istersen az kullandığın bi tuşun switche damlat.

Hayır hocam onu sormadım ben bu sorunu 3 hafta önce de yaşıyordum şimdi yapsam işe yararmı.

Hee anladım hocam kusura bakmayın düzgün okumamışım.
Yarayacağını sanmıyorum ben olaydan 2 3 saat sonra yapmıştım siz eger musluk suyu kullandiysaniz switchlerin arasi kireçlenmiş olabilir zamanla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı