B Berke Eskalen Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 104 29 Kasım 2020 #1 Mekanik klavye tuşu tutukluluk yapıyor, değişim veya tamir olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2020
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 29 Kasım 2020 #2 Bence olur. Klavyeniz ne bu arada? (Sadece soru.)
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #3 Keycap'i çıkarınca da oluyor mu?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 29 Kasım 2020 #4 Berke Eskalen dedi: Mekanik klavye tuşu tutukluluk yapıyor, değişim veya tamir olur mu? Genişletmek için tıkla... Markaya bağlı. Gamepower, Rampage gibi markaların böyle bir şey yapma ihtimali düşük mesela.
Berke Eskalen dedi: Mekanik klavye tuşu tutukluluk yapıyor, değişim veya tamir olur mu? Genişletmek için tıkla... Markaya bağlı. Gamepower, Rampage gibi markaların böyle bir şey yapma ihtimali düşük mesela.
B Berke Eskalen Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 104 29 Kasım 2020 #5 Dragneel.99 dedi: Keycap'i çıkarınca da oluyor mu? Genişletmek için tıkla... E ile değiştirdim bir süre olması sonra devam etti. Keycapsiz deneyeyim Modelini yazdım. Cooler Master marka Esperoja dedi: Markaya bağlı. Gamepower, Rampage gibi markaların böyle bir şey yapma ihtimali düşük mesela. Genişletmek için tıkla... PustiPowerV2 dedi: Bence olur. Klavyeniz ne bu arada? (Sadece soru.) Genişletmek için tıkla... Cooler Master CK 350 Son düzenleme: 30 Kasım 2020
Dragneel.99 dedi: Keycap'i çıkarınca da oluyor mu? Genişletmek için tıkla... E ile değiştirdim bir süre olması sonra devam etti. Keycapsiz deneyeyim Modelini yazdım. Cooler Master marka Esperoja dedi: Markaya bağlı. Gamepower, Rampage gibi markaların böyle bir şey yapma ihtimali düşük mesela. Genişletmek için tıkla... PustiPowerV2 dedi: Bence olur. Klavyeniz ne bu arada? (Sadece soru.) Genişletmek için tıkla... Cooler Master CK 350