Mekanik klavye vs Scissor Switch

Hayatımda gördüğüm en cahilce yorum olabilir.

Kalitesi tartışılır. Ben "İyi Değil" kısmını tam idrak edemedim. Demek ki siz tüm hepsini alıp kullandınız ki bu yorumu yapabiliyorsunuz. Hatta biraz daha ileri gidelim, siz bütün klavyeleri kullanmış olabilirsiniz!
İyi olup olmadığını anlamak için kullanmaya gerek yok. Google'a "Gamepower ..... klavyesi şikayetleri" yazmanız yeterli. Kendim de GamePower ürünü kullanmış birisi olarak o markaya asla para vermem.

Low keycap ama scrissor switch falan yazınca garipsedim yani merak ettim doğrusu
Bu fiyat bandında GXT890 Cada tavsiye ederim ben. Trust markasının zaten menşei ülkesi Hollanda.

Redragon marka klavyeleri pek tavsiye ettiğim söylenemez ama "Dark Avenger" gibi kaslı modeller var fiyatına göre.

Switch markası takıntınız olmasın. Basım ömrü dışında hissiyat kısmında ben defalarca Cherry, Jixian, Content, Outemu, Romer-G Switch kullanmış birisi olarak hissedilir bir fark görmedim. Tabi çıkan sesler aynı renk Switch olsa bile değişebiliyor marka değişince.

Ayrıca yukarıdaki arkadaşın Rampage iyi değil deyip muhtemelen aynı fabrikadan çıkan, adamakıllı garantisi bile olmayan ürünleri önermesi aşırı trajikomik bir olaydır.

Gamepower neyse onu ben de önermem ama Rampage tedarikçisi Segment Bilgisayar'ın teknik servis hizmeti gibisi yok Türkiye topraklarında. 1000-1500 liralık klavyeler kulanıp, satın aldığım ilk Rampage klavyeye dönmüş birisi olarak söylüyorum bunu.

Tecrübelerimi kısaca anlattığım şu konuya göz atabilirsiniz:

Son düzenleme:
Bu fiyat bandında GXT890 Cada tavsiye ederim ben. Trust markasının zaten menşei ülkesi Hollanda.

Redragon marka klavyeleri pek tavsiye ettiğim söylenemez ama "Dark Avenger" gibi kaslı modeller var fiyatına göre.

Switch markası takıntınız olmasın. Basım ömrü dışında hissiyat kısmında ben defalarca Cherry, Jixian, Content, Outemu, Romer-G Switch kullanmış birisi olarak hissedilir bir fark görmedim. Tabi çıkan sesler aynı renk Switch olsa bile değişebiliyor marka değişince.

Ayrıca yukarıdaki arkadaşın Rampage iyi değil deyip muhtemelen aynı fabrikadan çıkan, adamakıllı garantisi bile olmayan ürünleri önermesi aşırı trajikomik bir olaydır.

Gamepower neyse onu ben de önermem ama Rampage tedarikçisi Segment Bilgisayar'ın teknik servis hizmeti gibisi yok Türkiye topraklarında. 1000-1500 liralık klavyeler kulanıp, satın aldığım ilk Rampage klavyeye dönmüş birisi olarak söylüyorum bunu.

Tecrübelerimi kısaca anlattığım şu konuya göz atabilirsiniz:
Hpcam trustı satan yer yok

Cougar membran değil internete scissor switch yazarsan anlarsın içinde makasa benzeyen bir mekanizma var ve tuşun ilerleme aralığı çok az oluyor bu şekilde hızlı bir şekilde yazı yazabiliyorsun bunun hissiyatının nasıl olduğuna bakmak istersen apple'ın mac için olan klavyeleride aynı şekilde onlara bakabilirsin muhtemelen yakın bir performans verir.
Konuyu biraz hortlattım özür diliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı