Mekanik klavye yıkanır mı?

Arda Saphire

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 2 gün önce Gamepower Warlock Blue Switch mekanik klavyemin numlock tuşlarına portakal suyu döktüm. Portakal suyu yaylara yapıştı ve her basışımda birbirine yapıştığı için artık basmak zorlaşıyor.

Bu olaydan sonra klavyemi yıkamayı düşünüyorum ve 1 hafta kurumaya bırakacağım eğer yıkarsam bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulaşık makinesinde 70 derecede yıkayın sonra çamaşır makinesine atıp renkliler 60 derecede yıkayıp 1000 devirde sıktırın. Sonra kurutma makinesinde kurutun. Şaka mı bu? Yıkanmaz tabi ki. Bezle silin. Tuşların arasını da fırça gibi bir şeyle temizleyebilirsiniz.

Merhaba, yaklaşık 2 gün önce Gamepower Warlock Blue Switch mekanik klavyemin numlock tuşlarına portakal suyu döktüm. Portakal suyu yaylara yapıştı ve her basışımda birbirine yapıştığı için artık basmak zorlaşıyor.

Bu olaydan sonra klavyemi yıkamayı düşünüyorum ve 1 hafta kurumaya bırakacağım eğer yıkarsam bir sorun olur mu?

Klavyemizi alıyoruz. İçine "veniş" deterjan döktüğümüz suyun yanına götürüyoruz. Sonra deterjanlı suda yüzümüzü yıkıyoruz ki kendimize gelelim. Sonra gidip nemli bir bez ile tuşları söküp klavyeyi silyoruz. Afiyet olsun (!)

Klavyeye banyo mu yaptıracaksınız? 😲

Tuşları tek tek sökün, yıkayın. Geri kalanını bezle silin.

1608540710759.png
Domates1200, Ma'at00.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı