Agony9 Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #1 Valorant oynarken oluyor. Sadece D tuşu çalışmıyor ve düzeltemedim. Sadece Valorant'ta D tuşum çalışmıyor.
Valorant oynarken oluyor. Sadece D tuşu çalışmıyor ve düzeltemedim. Sadece Valorant'ta D tuşum çalışmıyor.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #2 Agony9 dedi: Valorant oynarken oluyor. Sadece D tuşu çalışmıyor ve düzeltemedim. Sadece Valorant'ta D tuşum çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kontrolleri sıfırlamayı deneyin, belki yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsiniz.
Agony9 dedi: Valorant oynarken oluyor. Sadece D tuşu çalışmıyor ve düzeltemedim. Sadece Valorant'ta D tuşum çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kontrolleri sıfırlamayı deneyin, belki yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsiniz.
Agony9 Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #3 ubiiyy dedi: Kontrolleri sıfırlamayı deneyin, belki yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam maalesef işe yaramadı D tuşuna basıyorum 5 saniye sonra çalışıyor
ubiiyy dedi: Kontrolleri sıfırlamayı deneyin, belki yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam maalesef işe yaramadı D tuşuna basıyorum 5 saniye sonra çalışıyor