Lejvarg Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 247 27 Mart 2025 #11 Ben mekanik klavyeden Razer Ornata V3 modeline geçmiştim hiç zorlanmamıştım, marka farkı da belirleyici olabilir.
Ben mekanik klavyeden Razer Ornata V3 modeline geçmiştim hiç zorlanmamıştım, marka farkı da belirleyici olabilir.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 775 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Mart 2025 #12 Burak818182 dedi: Evet GTA Online oynarken Sniper falan zor alıyorum bir de şu Shift tuşu yüzünden tam koşamıyorum buyüzden değişim olacak. Yok hocam 745 TL para verdim harçlıklarla zor yani. Genişletmek için tıkla... hocam eğer para biriktirirsenizki bayram geliyor bunu öneririm Logitech G213 Prodigy Klavye RGB Oyuncu Klavyesi Siyah Türkçe Kablolu Fiyatı - Trendyol logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Burak818182 dedi: Evet GTA Online oynarken Sniper falan zor alıyorum bir de şu Shift tuşu yüzünden tam koşamıyorum buyüzden değişim olacak. Yok hocam 745 TL para verdim harçlıklarla zor yani. Genişletmek için tıkla... hocam eğer para biriktirirsenizki bayram geliyor bunu öneririm Logitech G213 Prodigy Klavye RGB Oyuncu Klavyesi Siyah Türkçe Kablolu Fiyatı - Trendyol logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
B Burak818182 Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #13 Lejvarg dedi: Ben mekanik klavyeden Razer Ornata V3 modeline geçmiştim hiç zorlanmamıştım, marka farkı da belirleyici olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki destekli bende sizinkinden istiyorum ama param yok zaten elimde 2 tane var. quiKK dedi: Hocam eğer para biriktirirsenizki bayram geliyor bunu öneririm. Logitech G213 Prodigy Klavye RGB Oyuncu Klavyesi Siyah Türkçe Kablolu Fiyatı - Trendyol logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane var elimde almak istemiyorum alışıcam artık şu ürün degişsin bir ama bayramda çalışıyorlarmi kargo firmaları.
Lejvarg dedi: Ben mekanik klavyeden Razer Ornata V3 modeline geçmiştim hiç zorlanmamıştım, marka farkı da belirleyici olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki destekli bende sizinkinden istiyorum ama param yok zaten elimde 2 tane var. quiKK dedi: Hocam eğer para biriktirirsenizki bayram geliyor bunu öneririm. Logitech G213 Prodigy Klavye RGB Oyuncu Klavyesi Siyah Türkçe Kablolu Fiyatı - Trendyol logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane var elimde almak istemiyorum alışıcam artık şu ürün degişsin bir ama bayramda çalışıyorlarmi kargo firmaları.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 775 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Mart 2025 #14 Burak818182 dedi: Hocam sizinki destekli bende sizinkinden istiyorum ama param yok zaten elimde 2 tane var. Hocam 2 tane var elimde almak istemiyorum alışıcam artık şu ürün degişsin bir ama bayramda çalışıyorlarmi kargo firmaları. Genişletmek için tıkla... Değişebiliyor sanırım.
Burak818182 dedi: Hocam sizinki destekli bende sizinkinden istiyorum ama param yok zaten elimde 2 tane var. Hocam 2 tane var elimde almak istemiyorum alışıcam artık şu ürün degişsin bir ama bayramda çalışıyorlarmi kargo firmaları. Genişletmek için tıkla... Değişebiliyor sanırım.
B Burak818182 Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #15 quiKK dedi: Değişebiliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Değişecek satıcıyla konuştum mecbur bayram sonuna kaldı. Ama ben Shift CTRL basarken elim şu makro tuşuna deyiyor bende onları söktüm zaten kullanmıyorum iyi yaptım değil mi? Son düzenleme: 27 Mart 2025
quiKK dedi: Değişebiliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Değişecek satıcıyla konuştum mecbur bayram sonuna kaldı. Ama ben Shift CTRL basarken elim şu makro tuşuna deyiyor bende onları söktüm zaten kullanmıyorum iyi yaptım değil mi?
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 775 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Nisan 2025 #16 Burak818182 dedi: Değişecek satıcıyla konuştum mecbur bayram sonuna kaldı. Ama ben Shift CTRL basarken elim şu makro tuşuna deyiyor bende onları söktüm zaten kullanmıyorum iyi yaptım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam keyfinize bağlıdır bence iyi olmuş.
Burak818182 dedi: Değişecek satıcıyla konuştum mecbur bayram sonuna kaldı. Ama ben Shift CTRL basarken elim şu makro tuşuna deyiyor bende onları söktüm zaten kullanmıyorum iyi yaptım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam keyfinize bağlıdır bence iyi olmuş.
B Burak818182 Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #17 Hocam klavyem geldi vallahi çok kolay alıştim ya gerçekten ama yine Shift tuşunda bir şey var aslında diğer tuşlar yumuşak mesela alt tuşu yumuşak Shift sert aynı şekil W yumuşak ne yapmam lazım Shift'e bir de sihft basarken entere basamıyorum.
Hocam klavyem geldi vallahi çok kolay alıştim ya gerçekten ama yine Shift tuşunda bir şey var aslında diğer tuşlar yumuşak mesela alt tuşu yumuşak Shift sert aynı şekil W yumuşak ne yapmam lazım Shift'e bir de sihft basarken entere basamıyorum.