Bütçe sınırlaması yok tercihen blue switch mekanik oyuncu klavyesi önerisi istiyorum. SteelSeries ekipmanım olduğundan öneriler SteelSeries üzerinden olursa daha iyi olur. Genellikle CS ve Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. 100% Boyutunda tercih ediyorum.
Bütçe sınırlaması yok tercihen blue switch mekanik oyuncu klavyesi önerisi istiyorum. SteelSeries ekipmanım olduğundan öneriler SteelSeries üzerinden olursa daha iyi olur. Genellikle CS ve Valorant tarzı oyunlar oynuyorum.
İlla SteelSeries olacaksa Apex Pro mini iyi diye duymuştum, lakin ben SteelSeries tarafında klavyelere bakmazdım. Şu an piyasayı kasıp kavuran Aula F75'e bir şans verin bence.
İlla SteelSeries olacaksa Apex Pro mini iyi diye duymuştum, lakin ben SteelSeries tarafında klavyelere bakmazdım. Şu an piyasayı kasıp kavuran Aula F75'e bir şans verin bence.
Hocam ben SteelSeries'ten çoğu ürünü kullandım. Aralarından en beğendiğim Rival 300 adlı mouse idi. Fakat klavye tarafında SteelSeries ben önermiyorum çevreme. Gereksiz pahalılığından ve verdiğiniz fiyatı haketmediğinden.
Ekosistem için tercih edebilirsiniz. Ha şunu çıkartmayın kesinlikle üst düzey oyuncu ekipmanları üreten bir markadır kendisi. Özellikle fiyatı yüksek olan ürünler. Düşük bütçeli ürünlerinin kalitesi de çok kötüdür ama. Örneğin Rival 3 gerçekten çok kalitesiz ve hemen bozulan bir mouse.
Daha bilindik bir marka isterseniz Razer Hunstman Mini'de çok sağlam bir klavye.
Ben HyperX Origins 60 kullanıyorum bu modelde gayet iyi.