Arkadaşlar merhaba, bilgisayar seti topluyorum. Klavye olarak red Switch - multimedya tuşlu - mıknatıslı bilek destekli - kullanımı uzun - Max: 5.000 TL olacak şekilde klavye tercihlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, bilgisayar seti topluyorum. Klavye olarak red Switch - multimedya tuşlu - mıknatıslı bilek destekli - kullanımı uzun - Max: 5.000 TL olacak şekilde klavye tercihlerinizi bekliyorum.
Klavye toplaman bu bütçede daha mantıklı. Onun dışında sadece red olarak düşünme, black, yellow, brown, white gibi bir sürü switch türü var clicky olmayan.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Toplamak ile uğraşmak istemiyorsan bunu al. Kalan 2k ile bi bilek desteği de bulursun zaten.