Acaba baba membran ve mekanik klavyenin arasındaki farkı anlatır mısınız? Uzun ömürlü mü oluyor? İnternetten baktığımda çok detaya giriyor. Genelde FPS oyunları oynuyorum, hangisini tercih edersiniz?
Mekanik klavyelerde bir tuşa bastığınızda onu gerçekten de ittirirsiniz. Membran klavyelerde iki katlı kauçuk bölümü ittirirsiniz. Yani sadece mekanik hissiyatı verir.
Uzun ömürlülük hakkında bilgim yok ama ucuz yollu mekanik klavyelerde bir süre sonra yay sesi çınlaması oluyor. Biraz seni rahatsız edebilir. Mekanik klavye almayı düşünüyorsan kaliteli markaları seçmeni öneririm.
Fazla oyun oynuyorsanız mekanik alın fakat ben sadece internette gezineceğim film izleyeceğim diyorsanız membran klavye alın. Ayrıca diğer arkadaşların da yazdıkları doğru.
Fazla oyun oynuyorsanız mekanik alın fakat ben sadece internette gezineceğim film izleyeceğim diyorsanız membran klavye alın. Ayrıca diğer arkadaşların da yazdıkları doğru.
500 TL'ye de adamakıllı mekanik klavye kalmadı. 500 TL'lik mekanik klavye almaktansa kaliteli membrane klavye almak bence daha mantıklı. Özellikle de Everest, Rampage gibi ucuz mekanik klavyelerden uzak durun.