Mekanik yeni klavye stoklara gelir mi?

Emre5959

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhaba,
Özellikle Corsair K70 Low Profile klavyesi Türkiye'de satışa sunulmuyor. Bu gibi klavyeler ileride satışa sunulur mu? Bir başka soru ise Corsair için yeni bir model tanıtılır mı?

Merhaba,
Özellikle Corsair K70 Low Profile klavyesi Türkiye'de satışa sunulmuyor. Bu gibi klavyeler ileride satışa sunulur mu? Bir başka soru ise Corsair için yeni bir model tanıtılır mı?
Corsair'in K70 Low profile modelinin Türkiye'ye uzun vadede belki ama yakın zamanda gireceğini düşünmüyorum. Çünkü K70 M.K2 ile yakın zamanda tanıtıldılar ve klavye tanıtıldığından bu yana epey bir zaman geçti. Gelseydi K70 M.K2 modeli ile birlikte gelirdi. K70 M.K2 modeli, K95 Platinum modeli gibi üst sınıf klavyeleri yeniledikleri için de yakın zamanda yeni model tanıtılacağını düşünmüyorum.

Peki Türkiye'de yakın zamanda gelecek klavyeleri öğrenme şansımız var mı? Blue switchli klavye pek bulamadım mesela.

Dolar kuru sebebiyle az satacak ürünleri Türkiye stoklarına sokmuyorlar. Cherry MX Low Profile, Cherry MX Blue, Cherry MX Brown ve Cheryy MX Silent modelleri Türkiyede görmek artık zor. Mavi anahtarlar mekanik klavye furyası ilk başladığında popülerdi, artık kırmızı daha revaçta.

Çok teşekkür ediyorum ve son bir şey daha sormak istiyorum. Speed switch ile red switch arasında hangisini seçersiniz? Speed switch deneyiminiz var mı? Yazı için kullanılacak genelde klavye.

Peki Türkiye'de yakın zamanda gelecek klavyeleri öğrenme şansımız var mı? Blue switchli klavye pek bulamadım mesela.
Diğer arkadaşın da söylediği gibi blue switchleri bulmak artık zor. Popüler markaların neredeyse hepsi red ve speed switchlere yoğunlaşmış durumdalar. Nadiren de brown switch bulunabiliyor. Ayrıca red switch ile speed switch arasındaki en büyük fark tuş basımının daha kısa sürede gerçekleşmesi. Red 2 mm, speed ise 1.2 mm'de etkinleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…