Trinitykiller1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 PC gelmez diye Mekatronik yazdım PC tutuyormuş Mekatronik mühendisliğinden bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş yapılıyor mu? YKS sıralamam tutuyor.
PC gelmez diye Mekatronik yazdım PC tutuyormuş Mekatronik mühendisliğinden bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş yapılıyor mu? YKS sıralamam tutuyor.
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.306 Çözümler 20 13 Ağustos 2024 #2 Sıralaman tutuyorsa ek madde 1 kapsamında yatay geçiş yapabilirsin.
Trinitykiller1 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 Specialized dedi: Sıralaman tutuyorsa ek madde 1 kapsamında yatay geçiş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet tutuyor deneyeceğim şansımı dönem arası oluyordu galiba.
Specialized dedi: Sıralaman tutuyorsa ek madde 1 kapsamında yatay geçiş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet tutuyor deneyeceğim şansımı dönem arası oluyordu galiba.
Specialized Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.306 Çözümler 20 13 Ağustos 2024 #4 Trinitykiller1 dedi: Evet tutuyor deneyeceğim şansımı dönem arası oluyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Üniversiteden üniversiteye değişir ama genelde mühendislik bölümleri yıl sonu oluyor diye hatırlıyorum.
Trinitykiller1 dedi: Evet tutuyor deneyeceğim şansımı dönem arası oluyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Üniversiteden üniversiteye değişir ama genelde mühendislik bölümleri yıl sonu oluyor diye hatırlıyorum.