Melatonin

Makaleler
9
Yer
Detroit
Geçen günlerde sürekli Youtube'ta shorts videolarda denk geldiğim, çoğu kimsenin tavsiye ettiği ritimli bir oyun Melatonin. Hoş görünümünden dolayı dün indirip bir deneyeyim dedim.

Oyunda bir abimiz geceleyin koltuğunda televizyon izlerken, veya laptopunu kullanırken uyuyakalıyor ve rüyasında 4 ayrı konuda seviyeler çıkıyor karşımıza. Mesela ilk gece uyuyakaldığında alışveriş, yemek, oyun ve profil takipçileri hakkında rüya seviyeleri çıkıyor.

Bu oyunda sadece boşluk, sağ-üst-sol (veya WAD) tuşlarını kullanıyorsunuz. Her seviyede müziğin ritmi ile uyumlu şekilde karakteri yönetiyorsunuz.

Grafikleri sade ama göz kamaştırıcı, müzikleri de gayet güzel. Ritimleri tutturup oynadığınızda içinizi tatmin eden bir duygu ortaya çıkıyor, en azından benim durumumda öyleydi.

Melatonin (eğer ritimlere karşı kolay adapte olabiliyorsanız) 2-3 saatte bitirilebilecek bir oyun. 4 gece ve bir sabahtan oluşan 5 bölümden zaman bölümünden oluşuyor, bölüm final seviyeleri hariç 20 ayrı seviye bulunuyor oyunda. Benim favori seviyelerim "dream about work", "dream about desires", ve "dream about the past".

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu ritim severlere şiddetle tavsiye ederim. Genelde zor oyun beğeniyorum, bu oyun en azından bu sene keşfettiğim en güzel oyunlardan biri.

İlk oyun incelemem olduğu için içerik bakımından zayıf olabilir, kusura bakmayın. İyi oyunlar

Melatonin'i görünce aklıma sadece uyku hormonu olan geldi ondan geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…