xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 İnternette aradım ama pek bir şey bulamadım. Melez işlemci veya melez mimarili işlemci nedir?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #2 Islemci cekirdeklerinin bazilarinin performans odakli bazilarinin guc tuketimi odakli calismasina melez islemci diyorlar diye biliyorum.
Islemci cekirdeklerinin bazilarinin performans odakli bazilarinin guc tuketimi odakli calismasina melez islemci diyorlar diye biliyorum.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #3 Silinen üye dedi: Islemci cekirdeklerinin bazilarinin performans odakli bazilarinin guc tuketimi odakli calismasina melez islemci diyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şimdi açıklayınca mantıklı geldi .
Silinen üye dedi: Islemci cekirdeklerinin bazilarinin performans odakli bazilarinin guc tuketimi odakli calismasina melez islemci diyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şimdi açıklayınca mantıklı geldi .
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 13 Ağustos 2022 #4 Yüksek perfomanslı, çok çekirdekli işlemci.