Melih Gökçek'in Twitter Hesabı Hacklendi!

O

Oğulcan Erişti

Ziyaretçi
Bu sabah saat 07.05 sularında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Twitter hesabı patladıldı. Ergenekon Tim adıyla Twitter'da bulunan bir grubun yaptığını söyleyen Gökçek, hesabını en kısa sürede geri almak için uğraştığını belirtti.

3 farklı ülkeden girilerek hesabın patlatıldığını söyleyen Gökçek, mecburen yeni Twitter hesabı açmak zorunda kaldı.

Dipnot: Konuyu siyaset açısından değerlendirmezseniz sevinirim.

İbrahim Melih Gökçek (06melihgokcek) Twitter'da

Siyasete karışmasın diye sansür attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahahahahahahahahha Süper ya resim atmış arkadaş ver diyenler fav'lasın , verme diyenler rt'lesin diye çok pis güldüm ona.

Olacağı buydu zaten...

Dediğim gibi, 3 farklı ülkeden giriş yapılmış hesaba. Türkiye'den giren ise Odun Herif. Zaten Gökçek ile uğraşıyordu.

Yalnız hesaba girin çok makara şeyler var.

Melih Gökçek in hesabı satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi, 3 farklı ülkeden giriş yapılmış hesaba. Türkiye'den giren ise Odun Herif. Zaten Gökçek ile uğraşıyordu.

Odun Herif'in olayla ilgisi yok. Bunu nereden okudun ya da nereden uydurdun bilmiyorum. Odun Herif'in adı belli, soyadı belli, nerede oturduğu belli. Dakikada polisi dayarlar kapısına. Dediğim gibi. Alakası yok. 3 farklı ülke ise ayrı bir olay. Sanal makine kiralarsın, yapacağını oradan yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…