Melih Kalkan vefat etti

Zaten birkaç gündür durumu ciddiydi, okul çıkışı telefonumu açtım insatgrama girdim ve Unlostun hikayesine baktım arka plan siyah ve beyaz bir yazı var o anda anladım melihe bir şey olduğunu. Yetenekliydi geçmiş olsun o7.
 
Unlostu sevmiyordum ama bu çocuğa PC hediye ederek güzel zamanlar geçirdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Mekanı cennet olsun kaç yaşındaydı bu arada?
 
çocuğu çok kıskanıyorlardı yok o sistem bende olsa o monitor bende olsa şimdi noldu elinize ne geçti hep bir kıyas içindesiniz. Allah rahmet eylesin ışıklar içinde uyusun çok yetenekliydi gerçekten geleceği parlaktı Cantuğ abi sayesinde hayata bakış açısı değişti
 
Çok iyi bir çocuktu, bende ilk öğrendiğimde kendime gelemedim. Ailesi sosyal medya hesabında durumu kritik diye paylaşmıştı, dün akşam aklıma gelmişti neden hiç haber yok diye. Unlost sağ olsun hayatının son senelerini güzel geçirmesi için çok kez yardımda bulundu. Allah ailesine ve bütün sevenlerine sabır versin, Rabbim mekanını cennet eylesin. Nur içinde yat JR. LOST.
 

Geri
Yukarı