berkays55 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #1 Böyle rock tarzında, "dım dırı dıım dırırım" tarzında bir melodisi vardı. Gaza getiren bir şarkıydı. Aklıma takıldı bulamıyorum, delireceğim. Var mı dediğimden bir şey anlayıp yardımcı olabilecek? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Böyle rock tarzında, "dım dırı dıım dırırım" tarzında bir melodisi vardı. Gaza getiren bir şarkıydı. Aklıma takıldı bulamıyorum, delireceğim. Var mı dediğimden bir şey anlayıp yardımcı olabilecek?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Aralık 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mudur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mudur?
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 7 Aralık 2020 #3 Her şarkıda var "dım dırı dıım dırırım", daha çok detay vermen lazım.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.346 Makaleler 42 Çözümler 276 7 Aralık 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu diye tahmin ediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu diye tahmin ediyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Aralık 2020 #5 Biraz mırıldanıp ses kaydı alırsanız buluruz belki. Ya da bu siteye mırıldanın: SoundHound is all things music. Search, discover, and play music with LiveLyrics(R). SoundHound can even identify songs you sing or hum. www.midomi.com
Biraz mırıldanıp ses kaydı alırsanız buluruz belki. Ya da bu siteye mırıldanın: SoundHound is all things music. Search, discover, and play music with LiveLyrics(R). SoundHound can even identify songs you sing or hum. www.midomi.com
Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 7 Aralık 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TryDream Hectopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 319 Çözümler 4 7 Aralık 2020 #7 Nuri Alço operation müziği de yazdığın melodiye uyuyor daha fazla bilgi vermezsen bulman çok zor. Herhangi bir sözünü hatırlamıyor musun?
Nuri Alço operation müziği de yazdığın melodiye uyuyor daha fazla bilgi vermezsen bulman çok zor. Herhangi bir sözünü hatırlamıyor musun?
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 7 Aralık 2020 #8 TryDream dedi: Nuri Alço operasyon müziği de yazdığın melodiye uyuyor, daha fazla bilgi vermezsen bulman çok zor. Herhangi bir sözünü hatırlamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Rock kategorisine gireceğini sanmıyorum onun, şimdilik en yakın aday Shelby'nin attığı.
TryDream dedi: Nuri Alço operasyon müziği de yazdığın melodiye uyuyor, daha fazla bilgi vermezsen bulman çok zor. Herhangi bir sözünü hatırlamıyor musun? Genişletmek için tıkla... Rock kategorisine gireceğini sanmıyorum onun, şimdilik en yakın aday Shelby'nin attığı.
berkays55 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #9 Neyse tamam boşverin, belki bir yerde karşıma çıkar.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 7 Aralık 2020 #10 berkays55 dedi: Neyse tamam boşverin, belki bir yerde karşıma çıkar. Genişletmek için tıkla... Yarım saatte vazgeçilir mi yahu, azıcık daha ipucu versen buluruz.
berkays55 dedi: Neyse tamam boşverin, belki bir yerde karşıma çıkar. Genişletmek için tıkla... Yarım saatte vazgeçilir mi yahu, azıcık daha ipucu versen buluruz.