StickMans Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar melodikada en ama en zor şarkıyı, marşı veya herhangi ne olursa olsun ama calınması aşırı zor olsun. Evet kendime güveniyorum varsa bildiğiniz yazar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2025
Arkadaşlar melodikada en ama en zor şarkıyı, marşı veya herhangi ne olursa olsun ama calınması aşırı zor olsun. Evet kendime güveniyorum varsa bildiğiniz yazar mısınız?
AyTee Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #2 Kerosene olabilir.
StickMans Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #3 AyTee dedi: Kerosene olabilir. Genişletmek için tıkla... Mozart vs. hepsi ondan cok daha hızlı ama daha hızlısı varmıdır diye forum açmak istedim.
AyTee dedi: Kerosene olabilir. Genişletmek için tıkla... Mozart vs. hepsi ondan cok daha hızlı ama daha hızlısı varmıdır diye forum açmak istedim.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.178 Çözümler 9 Yer Saratov 2 Nisan 2025 #4 AyTee dedi: Kerosene olabilir. Genişletmek için tıkla... En kolayı.
AyTee Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #5 StickMans dedi: Mozart vs. hepsi ondan cok daha hızlı ama daha hızlısı varmıdır diye forum açmak istedim. Genişletmek için tıkla... Hızlı olarak değil ama oktav yettiğince çift el çalmaya çalışırsan zorlaşmaya başlayacağını düşünüyorum yoksa tek el belli maksimum bir düzeye kadar.
StickMans dedi: Mozart vs. hepsi ondan cok daha hızlı ama daha hızlısı varmıdır diye forum açmak istedim. Genişletmek için tıkla... Hızlı olarak değil ama oktav yettiğince çift el çalmaya çalışırsan zorlaşmaya başlayacağını düşünüyorum yoksa tek el belli maksimum bir düzeye kadar.