Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #11 Touh dedi: Büyük ihtimal ondan dolayıdır. Alacak mıydınız hocam? Genişletmek için tıkla... Niyetliydim de sonra vazgeçtim. Nisan ayında bir ekran kartı alırım. Haziran ayına doğru da sistem alırım inşallah.
Touh dedi: Büyük ihtimal ondan dolayıdır. Alacak mıydınız hocam? Genişletmek için tıkla... Niyetliydim de sonra vazgeçtim. Nisan ayında bir ekran kartı alırım. Haziran ayına doğru da sistem alırım inşallah.
Touh Hectopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #12 Ansur dedi: Niyetliydim de sonra vazgeçtim. Nisan ayında bir ekran kartı alırım. Haziran ayına doğru da sistem alırım inşallah. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam. İnşallah alırsınız kısa süre içinde.
Ansur dedi: Niyetliydim de sonra vazgeçtim. Nisan ayında bir ekran kartı alırım. Haziran ayına doğru da sistem alırım inşallah. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam. İnşallah alırsınız kısa süre içinde.
Cicikuşşs Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 885 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Mart 2021 #13 Ben 1660s ekledim satın aldım cumartesi gecesi.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #14 Cicikuşşs dedi: Ben 1660s ekledim satın aldım cumartesi gecesi. Genişletmek için tıkla... iyi yapmışsınız tam dolar uçmadan. hayırlı olsun.
Cicikuşşs dedi: Ben 1660s ekledim satın aldım cumartesi gecesi. Genişletmek için tıkla... iyi yapmışsınız tam dolar uçmadan. hayırlı olsun.