Meltdown için Windows 10 güncellemesi gelmedi

oguzaykutkilic

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Monster Abra A5 v.9.2.2 kullanıyorum.
Win10 sürümüm fotoğraftaki gibidir. 4 gündür aralıksız güncelleme denetliyorum ama gelmiyor. En son manual olarak indirmeyi düşündüm Microsoft'un sitesinden. Yapmalı mıyım? Ve de Monster acaba BIOS güncellemesi sunar mı? Bilginiz varsa paylaşır mıısnız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucularda aşırı yüklenme olmaması açısından güncellemeler bir anda sunulmaz.
Şuan Windows 10 1709 (İS Derlemesi 16299.201) yayınlandı.
Acele etmenize gerek olmadığı kanısındayım.

Bende Monster Abra A5 V11.1 kullanıyorum işlemci açıkları ile ilgili BIOS güncellemesi için teknik servisle görüştüm beni umursamayıp şuan gerekli bir güncelleme yok olursa güncellemeleri veririz gibilerinde anlamsız bir cevapla kala kaldım. Adamların bu açıklardan haberi yok gibi. GIGABYTE'ın Sabre 15 modeli birebir aynı ve adamların güncellemeleri mükemmel, keşke öyle bir hizmet Monster'da olsa.

Gördüğüm kadarıyla Abra A5 V11.1 ile GIGABYTE Sabre 15 modeli birebir aynı şuan ki bende olan BIOS sürümü 1.05.07 GIGABYTE'ın sitesindeki 1.05.10 ile yahut daha güncellerinden biriyle güncelleştirsem bir sıkıntı olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…