Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 6 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, bilgisayar her açıldığında Mem Reduct programındaki süreli temizliğin aktif olması için "belleği temizle" butonuna basmam gerekiyor. Bunu otomatiğe alamaz mıyız? Bilgisayar her açıldığında belleği temizle gibi bir ayarı yok mu?
Merhabalar, bilgisayar her açıldığında Mem Reduct programındaki süreli temizliğin aktif olması için "belleği temizle" butonuna basmam gerekiyor. Bunu otomatiğe alamaz mıyız? Bilgisayar her açıldığında belleği temizle gibi bir ayarı yok mu?
xakii Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 273 Çözümler 5 6 Ağustos 2021 #2 ISLC kullanabilirsin, tavsiyemdir.
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 6 Ağustos 2021 #3 xakii dedi: Islc kullanabilirsin, tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum fakat bildiğim kadarıyla ıslc sadece önbelleği temizliyor.
xakii dedi: Islc kullanabilirsin, tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum fakat bildiğim kadarıyla ıslc sadece önbelleği temizliyor.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #4 Clurtix dedi: Onu kullanıyorum fakat bildiğim kadarıyla ıslc sadece önbelleği temizliyor. Genişletmek için tıkla... % koyduğunuzda temizler. Ben de her 1 dakikada diye seçili o şekilde de yapabilir. Ama zaten PC yi açınca direk temizliyerek açıyor.
Clurtix dedi: Onu kullanıyorum fakat bildiğim kadarıyla ıslc sadece önbelleği temizliyor. Genişletmek için tıkla... % koyduğunuzda temizler. Ben de her 1 dakikada diye seçili o şekilde de yapabilir. Ama zaten PC yi açınca direk temizliyerek açıyor.