Mem Reduct kullanılmalı mı?

kurga243

Kilopat
Arkadaşlar Mem Reduct diye bir bellek temizleme programı var çok küçük ve kullanışlı bir program misal bellek sınırı koyuyorsunuz o koydugunuz sınıra ulaşınca program otomatik temizliyor. Oyunlarda işe yarayan bir program. Bu program hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanan arkadaşlar lütfen görüşlerini söylesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM temizleme programları en son XP için gerekli olabiliyordu. Güncel Windows kullanıcıları için bu tür programlar kullanmak gereksiz. Windows otomatik zaten RAM'i boşaltmakta.
Otomatik RAM'i boşaltmakta mı, bunu ilk defa sizden duydum.

RAM'i Windows kendisi ayarlamakta. Hatta RAM kullanımı arttıkça daha performanslı bir sistem olacaktır. Eskisi gibi RAM kullanımını azaltmak yerine RAM kullanımının olması daha performanslı olacaktır. %100 olana kadar performans artışı olacaktır.

Sizin yapmanız gereken arkaplanda gereksiz çalışan servis varsa veya kullanmadığınız uygulama onları kaldırmak olmalıdır.

Gereksiz servis çok var. Windows 10'da bunu kapatın, gereksiz dediğiniz servis hizmetleri var mı ?

Tekrardan merhaba.

FiveM adlı gtav tabanlı bir multiplayer oyun oynuyorum. Şöyle bir sorun var; oyun açıkken RAM'in %80'ini kullanıyor. Bu da benim 8 GB bellekden 4 GB'a denk geliyor. Dolayısıyla çok fazla kasma mevcut.
Oyunun tüm özellikleri düşük seviyede.
Aynı zamanda başka arkadaşlarımın RAM kullanımı ortalama 2 GB tarzında. Bende 2 katı fazla yük biniyor. Sizce neden RAM bu kadar kullanıyor?
Anakart: ASUS Prime A320M-K.
Bellek: G.Skill F4-2400C15D-8gvr.

Teşekkürler.

Bir şey fark ettim bende drop yiyor oyunlar sistem çalışma seti yazan yer artınca azalıyor.

Aynı şey bendede geçerli en yakın zamanda 16gb ram kullanmayı düşünüyorum. Ram alma bir etkisi olmaz gibi bir yorumu kimseden duymadım. FiveM'in önerilen ram miktarı 16gb zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…