Kaspersky'da bununla ilgili konu acilmis.
Here is the deal, my computer started to act a bit slow while playing video games around a week ago and I don’t often click on any weird links or any ads or anything but still I got paranoid. I have ESET protection fully enabled and also MalwareBytes scanner as second option. I scanned with Malwa...
Emin misiniz bundan? Şu an programlar cakismasin diye Kaspersky silip. Malware indiriyorum.
Ben de virüslü bir şey indirmedigimden eminim. Son bir haftadir bile Game Pass ve Steam'den oyunlardan baska bir şey indirmedim. Lk bildirim Star Wars Jedi: Fallen Order indirirken gelmisti.
Ben YKS icin bir hafta evde degildim, o ara kardesim bilgisayara girip, Minecraft indirmis. Bende Minecraft yoktu, nereden indirdigini söylemiyor. Crack indirdigini düsünüyorum. Eger gercekten bilgisayarimdan bu virüs varsa Minecraft'tan gelmis olabilecegindan süpheleniyordum ama 3 haftadir Kaspersky bulamayip, simdi bulmasi ama silemesi. Garip geldi.
Ne yapacagimi bilemiyorum. Laptop bir sürü önemli bilgilerim var. Malwareden tam tarama yapip, yazacağım hemen.
@Clemandtime @as_not_found @EVANESCENCE @Emperor1
Malwarebytes ücretsiz sürümüyle tarattim, bir şey çıkmad