Membran alınır mı?

Esmyt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 4 yıldır mekanik blue switch klavye kullanıyorum.Tek sözüm şu: Artık bıktım mekaniklerden. Red switch nasıldır bilmiyorum ama ben şu an Apex 3 TKL alacağım gibi. Ben klavye önerisi istemiyorum sadece alınır mı? Alınmaz mı nedenini soyleyerek açıklayabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız ve yazı yazıyorsanız düşük tepki süresi olduğu için alınmaz, ama eğer düşük oyunlar oynuyoranız ve sessiz klavyem olsun derseniz alınır.

Membranlar genellikle kısa ömürlü oluyor ve tepkime süreleri mekaniklere göre baya geride oluyor. Çek hotswap PCB olan bir mekanik klavye keyfine bak

Red Switch yeterince sessiz oyun için gayet güzel, bence denemelisin. Membranlar ise oyun için mekaniğe göre daha kötü tabii ki.

Kanki Max 2000 TL red switch varsa söyle.

Türkiye'de ucuz olup tam boy kaliteli red switch klavye satan var mı pek bilmiyorum -Rampage falan saymıyorum zaten-, yurt dışından gelen %80-%60 boyunda olan Dierya Custom klavye vs. bakabilirsiniz isterseniz. Bir yakınımda yurt dışından almak istemediği için Redragon red switch %60 almıştı kendisi memnun. Fakat hem %100 değil hem de sizin limitinizi biraz aşıyor.
Ürün linkini buraya bırakıyorum:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…