Aldığım gibi Quake 2 Enhanced Edition oynadım, malum hızlı olmak lazım oyunda. Gayet güzel ve basım hissiyatı beni tatmin etti, yarı mekanik gibi. Ayrıca 8 bölge RGB ayarlanabiliyor. Ses açma kısma mute kontrolleri olan bir tekerlek ve track atlama butonu var, tek eksiği Print Screen tuşu yok, onu da yazılımdan makro tuşlarından birine atadım.
Aldığım gibi Quake 2 Enhanced Edition oynadım, malum hızlı olmak lazım oyunda. Gayet güzel ve basım hissiyatı beni tatmin etti, yarı mekanik gibi. Ayrıca 8 bölge RGB ayarlanabiliyor. Ses açma kısma mute kontrolleri olan bir tekerlek ve track atlama butonu var, tek eksiği print screen tuşu yok, onu da yazılımdan makro tuşlarından birine atadım.
Ben mekanik klavyelerin yay sesinden bıktığım için ve mekanik klavyeler bir süre sonra tozlandığında tuşları basmadığı için Apex 3 TKL aldım, tamamen kişisel tercih. Alınmaz diyenler fiyat performans olmadığından ötürü alınmaz diyorlar ki bir bakıma haklılar, ama beni memnun etti.
Ben mekanik klavyelerin yay sesinden bıktığım için ve mekanik klavyeler bir süre sonra tozlandığında tuşları basmadığı için Apex 3 TKL aldım, tamamen kişisel tercih. Alınmaz diyenler fiyat performans olmadığından ötürü alınmaz diyorlar ki bir bakıma haklılar, ama beni memnun etti.