Membran klavye alınır mı?

Yo almak isteyen alır. Mekanik sesinden rahatsız olanlar alabilir. Yay sesiyle uğraşmak istemeyenler alabilir. Parası olan alabilir.

Yay sesi dandik Switch ve klavyelerde olan bir şey. Sese katılıyorum fakat sırf ses için daha kısa ömürlü, bastığınızda hissiyatı olmayan, bildiğiniz plastik tuşlara basıyorsunuz.

Sağol tavsiyelerin için, parama kıyabilirsem ve indirimi bitmezse Apex 7 olmazsa Apex 3 alacağım.
Açıkçası ben de klavye bakıyorum ve fiyat itibariyle apeks 3 benim de gözüme takıldı. Şu anda Gamenote HV mavi switch mekanik klavyekullanıyorum, ilk kez mekanik klavye deneyimledim, ve pek sevmedim. Ses çok çıkarıyor ama onu geçiyorum o mavi switch'ten ötürü fakat klavye tuşları çok sert ve aşırı plastik hissi vermesi hoşuma gitmedi. Ayrıca klavyenin tuşlarının havada olması da altına toz girmesine sebep oluyor. O yüzden mekanik bana uygun değil mi bilemedim.Ama indirimde varsa apex 7 düşünebilirim, tabi şu an gördüğüm kadarıyla bütçeme uygun değil. 3.5k gibi bir rakam veremem, yeni g peo x superlight almışken değil

Son düzenleme:

Apex 7 TKL şu anda Trendyol'da 2.5k ama o da mekanik bir klavye. Eğer mekanik istemiyorsan bence Razer Ornata v3X alabilirsin. Bin lira fiyatı var.

Hocam bütçeniz ne kadar belirtirseniz ona göre membran ya da mekanik bakılabilir ama mekanik her zaman öndedir benim gözümde. Gidip dandirik blue switchleri olan yay sesinden başka hiçbir şey duymadığınız bir klavye almazsanız sorun olmaz.(Zaten düşük bütçede blue switchden uzak durmak gerek)

Apex 7 TKL şu anda Trendyol'da 2.5k ama o da mekanik bir klavye. Eğer mekanik istemiyorsan bence Razer Ornata v3X alabilirsin. Bin lira fiyatı var.
Mekanik klavyede en sevmediğim tuş sesi oldu ve bir üstte arkadaşımız ucuz blue switch'lerden uzak durulması gerektiğini yazmış. Herhalde benim en büyük sıkıntım buydu, mavi switch ve bilinmeyen bir marka.

Mekanik klavye yine tercih edebilirim ama dediğim gibi tuş yapısı önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…