Hocam inanın bende aynı fikirdeyim ama o durum çevre birimlerinde geçerli değilmiş (kulaklık hariç) Monster marka Monitörlerde son zamanlarda bayağı popüler oldu Aryond serisi, garip şekilde o Monster gayet güzel F/P çevre birimleri üretiyor. Bende klavyemi 1 yıl önce almıştım şüphe ile, o zaman kuponum var diye 700TL ye almıştım "sıkıntı verirse değiştiririm şimdilik idare etsin" diye düşünerek aldım. 3 Ay önce komple ayran döküldü ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bence çok güzel F/P bir ürün
Membran'ın sesi değil teknolojisi eski olduğundan kötü. Zamanla bir tuşa baıyorsunuz sonra 5 6 tuşa kafasına göre basıyor. Membran tabakalar eskisi gibi o Microsoft klavyelerindeki gibi kaliteli değil. YIllarca götürmüyor maalesef. Çünkü oyun oynarken bazı tuşlara çok daha fazla tıklanıyor. Mekaniklerde en kötüsü hot-swap bile olmasa havyayla lehimli switch sökülüp yenisi takılabiliyor.
Hocam inanın bende aynı fikirdeyim ama o durum çevre birimlerinde geçerli değilmiş (kulaklık hariç) Monster marka Monitörlerde son zamanlarda bayağı popüler oldu Aryond serisi, garip şekilde o Monster gayet güzel F/P çevre birimleri üretiyor. Bende klavyemi 1 yıl önce almıştım şüphe ile, o zaman kuponum var diye 700TL ye almıştım "sıkıntı verirse değiştiririm şimdilik idare etsin" diye düşünerek aldım. 3 Ayn önce komple ayran döküldü ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bence çok güzel F/P bir ürün
Denk fiyatta cok daha iyi klavyeler var. Ayriyeten cevre urunlerindede gecerli. Ayran dokulunce bozulmamis olmasi cok sasilacak bir durum degil hemen temizlediyseniz. Fosur fosur yıkayanları gördüm.
Denk fiyatta cok daha iyi klavyeler var. Ayriyeten cevre urunlerindede gecerli. Ayran dokulunce bozulmamis olmasi cok sasilacak bir durum degil hemen temizlediyseniz. Fosur fosur yıkayanları gördüm.
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Klavyede tuşa basarkenki raporlama hızı açısından çoğu rekabetçi oyunlarda geri kalıyor bundan dolayı tavsiye etmiyorum aynı zamanda membranlarda zaman geçtikçe tuşlara basarken hissiyat anlamında sıkıntılar yaşamaya başlayabiliyorsunuz. Bundan dolayı fiyat olarak da bu bütçeye mekanik almak daha mantıklı olacaktır.
Bu klavyeyi almayı düşünüyorum ancak membran klavye nedir? Şu an blue switch kullanıyorum ancak çok gürültülü bu yüzden linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum.