Membran klavye önerisi

0eren_grbz0

Decapat
Daha fazla  
Hocam membran klavye alacağım öneriniz var mı?
Çok pahalı olmadığı sürece alabilirim

Bütçeniz nedir?

Corsair k55 pro xt kullandım memnundum mekaniğe geçtim ama. Membranı satmak biraz zor oluyor. Bence uygun yollu bir mekanik daha iyi olur aslında ama... Siz neden mekanik istemiyorsunuz?

Corsair k55 pro xt kullandım memnundum mekaniğe geçtim ama. Membranı satmak biraz zor oluyor. Bence uygun yollu bir mekanik daha iyi olur aslında ama... Siz neden mekanik istemiyorsunuz?
hocam çok ses çıkartıyor ve sesi beni rahatsız ediyor

hocam çok ses çıkartıyor ve sesi beni rahatsız ediyor
Red Switch gibi sessiz olanları tercih edebilirsiniz, bilmiyorum onun sesi de rahatsız ediyor diyorsanız orası ayrı.

Sessiz switchler ile on numara beş yıldız oluyorlar.

Silent red switch artı foam falan sıfıra yakın ses almak mümkün yani.

Hocam Logitech Prodigy almayın eğer membran istiyorsanız birçok kişide tuş basmama problemi var.

Corsair K55 Pro XT kullandım memnundum mekaniğe geçtim ama. Membranı satmak biraz zor oluyor. Bence uygun yollu bir mekanik daha iyi olur aslında ama... Siz neden mekanik istemiyorsunuz?

Red Switch gibi sessiz olanları tercih edebilirsiniz, bilmiyorum onun sesi de rahatsız ediyor diyorsanız orası ayrı.

Bilmiyorum hocam red swich olabilir sesini tam bilmiyorum ama blue swich rahtsız ediyor red swichinde ona yakın bir sesi var ondan dedim ama red swichde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…