En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.764,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.764,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hiç mekanik klavye kullanmadım ne kadar ses çıkarır ya da ne kadar ses çıkarmadığını bilmediğim için istedim ama bildiğiniz sessiz switchli klavye varsa bakabilirim ya da önerdiğiniz.
Sesten dolayı istiyorsanız membranlardan çok daha sessiz switchler var, güzel bir sessiz mekanik klavye toplayabiliriz bütçe yeterli ise. Membranlar yeterince modüler değil ne yazık ki, tuşu bozulsa, kablosu hasar görse direkt ürün çöp oluyor.
Sesten dolayı istiyorsanız membranlardan çok daha sessiz switchler var, güzel bir sessiz mekanik klavye toplayabiliriz bütçe yeterli ise. Membranlar yeterince modüler değil ne yazık ki, tuşu bozulsa, kablosu hasar görse direkt ürün çöp oluyor.
Aşağıya önceden topladığım iki mekanik klavyedeki switch sesi farkını atıyorum, ilki sessiz olan ikincisi klasik tactile brown switch. Aradaki fark bu şekilde oluyor.
Önerim outemu'nun Silent Peach veya Lime switchleri, gayet ucuz ve iyi hisli switchler. İlk videodakiler Silent Peach V2, Aliexpress üzerinde satılıyor. İstediğiniz bir mekanik klavyeye takabilirsiniz.