Membran klavye önerisi

Bakacağım, önerdiğin mekanik klavye var mı peki.

Bütçe fark etmiyor fiyatına değsin yeterli.

Membran zorunlu değil ise bakın derim.

Örnek olarak bunu aldığım zaman isteğe bağlı olarak sessiz switch de alıp değiştiriyorum doğru mudur?

Örnek olarak bunu aldığım zaman isteğe bağlı olarak sessiz switch de alıp değiştiriyorum doğru mudur?
Bu klavye normal mekanik klavye switch'i değil manyetik switch kullanıyor o yüzden mümkün değil normal switchlerle değiştirmen. Bence standart mekanik klavyelere bakabilirsin, kablosuz kullanım gerekli mi veya sağdaki tuş takımını kullanıyor musun? Bunlara göre öneri verebiliriz.

Kablosuz olursa iyi olabilir sağdaki tuş takımını kullanıyorum. Uzun zamandır pc kullanıyorum ama klavye konusunda pek bi fikrim yok.

Kablosuz olursa iyi olabilir sağdaki tuş takımını kullanıyorum. Uzun zamandır pc kullanıyorum ama klavye konusunda pek bi fikrim yok.
Tam olarak aynı kriterlerde topladığım bir klavye vardı, sessiz ve tuş takımı olmasını istediğim bir klavye toplamıştım aşağıda açtığım konuda var bakmak isterseniz.

Şu an en fiyat performans olan model nedir bilmiyorum ama AK992 veya Aula F99 bakabilirsiniz. Güzel modellerdir içerisinde gelen switchleri çıkarıp yerine istediğiniz switchleri takabilirsiniz. Eğer gümrük limiti düşmese yurt dışından switchleri ve tuş kapakları olmayan klavye kiti önerirdim fakat 1000 TL üstü şeyler artık gümrükten geçmiyor maalesef. Öneri için yeni konu açabilirsiniz istediğiniz kriterleri yazıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…