araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 21 Ağustos 2020 #11 Uzumaki Naruto dedi: Aman hakanım siz isteyin tüm cihandaki klavyeleri önünüze dizelim. Bende K-55 var elimle çıkartıyorum. Ancak büyük tuşları artık sökmüyorum zarar görüyorlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah paşa.
Uzumaki Naruto dedi: Aman hakanım siz isteyin tüm cihandaki klavyeleri önünüze dizelim. Bende K-55 var elimle çıkartıyorum. Ancak büyük tuşları artık sökmüyorum zarar görüyorlar. Genişletmek için tıkla... Eyvallah paşa.
BarçaHayranı Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #12 araba lastiği dedi: Ya çıkardıktan sonra bir daha takılmaz veya çalışmaz gibi geliyor. Hayatımda ılk kez bir klavyeye 300 TL verdım. Genişletmek için tıkla... Eskiden membran klavye kullanıyordum ve tuşlar zorlarsanız çıkabiliyor ve yerine tekrar takılabiliyor ama G213'de durum aynımı bilmiyorum.
araba lastiği dedi: Ya çıkardıktan sonra bir daha takılmaz veya çalışmaz gibi geliyor. Hayatımda ılk kez bir klavyeye 300 TL verdım. Genişletmek için tıkla... Eskiden membran klavye kullanıyordum ve tuşlar zorlarsanız çıkabiliyor ve yerine tekrar takılabiliyor ama G213'de durum aynımı bilmiyorum.
Freyy Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #13 araba lastiği dedi: Arkadaşlar elimde Logitech G213 var. Gündüz gözüyle yukarıdan bir baktım ekmek kırıntıları dökülmüş. Klavye membran, tuşları çıkmıyor. Nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Saç kurutma makinesi ile tozları püskürtün ve temizleyin ben öyle yapıyorum.
araba lastiği dedi: Arkadaşlar elimde Logitech G213 var. Gündüz gözüyle yukarıdan bir baktım ekmek kırıntıları dökülmüş. Klavye membran, tuşları çıkmıyor. Nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Saç kurutma makinesi ile tozları püskürtün ve temizleyin ben öyle yapıyorum.