Membran klavyede gecikme için ne yapılabilir?

mirac_34

Picopat
Makaleler
1
League of Legends oynuyorum. Klavyem 3 senelik Gaming klavye ama Switch'li falan değil. Dümdüz klavyeye LED takıp Gaming klavye demişler işte. Özetle Q, W, E, R tuşlarına bastığım zaman milisaniyelik geç algılıyor. Sert basıp üst üste basmam gerekiyor anlık yapması için. Klavyede sorun var mı bilmiyorum ama bu gecikmeyi sadece LoL oynarken hissediyorum. Sizce kırmızı ya da mavi Switch'li klavyelerin bu kullandığım klavyeden bir farkı var mı? Gecikmeyi azaltır mı?

League of Legends oynuyorum. Klavyem 3 senelik Gaming klavye ama Switch'li falan değil. Dümdüz klavyeye LED takıp Gaming klavye demişler işte. Özetle Q, W, E, R tuşlarına bastığım zaman milisaniyelik geç algılıyor. Sert basıp üst üste basmam gerekiyor anlık yapması için. Klavyede sorun var mı bilmiyorum ama bu gecikmeyi sadece LoL oynarken hissediyorum. Sizce kırmızı ya da mavi Switch'li klavyelerin bu kullandığım klavyeden bir farkı var mı? Gecikmeyi azaltır mı?
Keyboard Scan Rate Tool tarzı sitelerde gecikme hızını test eder misiniz q,w,e,r tuşlarını. Ona göre yorum yapabiliriz sorunun klavyeden olup olmadığı hakkında. Diğer bir soruna gelecek olursak evet kaliteli klavyelerde düşük gecikme hızları vardır Brawlhalla oynadığım zamanlar bu durumdan ben de şikayetçiydim her bastığın tuşun anlık önemi vardı. Twitch üzerinden takip ettiğim brawlhalla esporcuları hep apex pro öneriyordu gecikmesi çok çok düşük olduğu için ama maalesef fiyatı çok fazla.

Keyboard scan rate tool tarzı sitelerde gecikme hızını test eder misiniz Q, W, E, r tuşlarını. Ona göre yorum yapabiliriz sorunun klavyeden olup olmadığı hakkında. Diğer bir soruna gelecek olursak evet kaliteli klavyelerde düşük gecikme hızları vardır Brawlhalla oynadığım zamanlar bu durumdan ben de şikayetçiydim her bastığın tuşun anlık önemi vardı. Twitch üzerinden takip ettiğim Brawlhalla esporcuları hep Apex Pro öneriyordu gecikmesi çok çok düşük olduğu için ama maalesef fiyatı çok fazla.

Hocam hangi değerler normal? Size fotoğrafını atsam anlar mısınız?

Keyboard scan rate tool tarzı sitelerde gecikme hızını test eder misiniz Q, W, E, r tuşlarını. Ona göre yorum yapabiliriz sorunun klavyeden olup olmadığı hakkında. Diğer bir soruna gelecek olursak evet kaliteli klavyelerde düşük gecikme hızları vardır Brawlhalla oynadığım zamanlar bu durumdan ben de şikayetçiydim her bastığın tuşun anlık önemi vardı. Twitch üzerinden takip ettiğim Brawlhalla esporcuları hep Apex Pro öneriyordu gecikmesi çok çok düşük olduğu için ama maalesef fiyatı çok fazla.

resim_2023-05-04_211910428.png

Değerler şu şekilde hocam.

Hocam hangi değerler normal? Size fotoğrafını atsam anlar mısınız?

Eki Görüntüle 1766418

Değerler şu şekilde hocam.
Bence gayet normal değerler benim laptop klavyemde bunlardan daha kötü sonuçlar çıkmasına rağmen bir sıkıntı çekmemiştim. Harici kullandığım klavye sizinkiyle aynı hemen hemen değerleri. Acaba çok düşük ihtimal ama q, w, e, r tuşlarında ghosting oluyor olabilir mi.

Bence gayet normal değerler benim laptop klavyemde bunlardan daha kötü sonuçlar çıkmasına rağmen bir sıkıntı çekmemiştim. Harici kullandığım klavye sizinkiyle aynı hemen hemen değerleri. Acaba çok düşük ihtimal ama Q, W, E, r tuşlarında ghosting oluyor olabilir mi?

Bilmiyorum hocam maalesef ghosting oluyor mu olmuyor mu? Red Switch mekanik klavye alacağım karar verdim. Yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı