murathanc Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 628 Makaleler 1 19 Temmuz 2023 #1 ASUS Cerberus klavye kullanıyorum. Yaklaşık 6-7 senedir kullanıyorum çok memnunum lakin tuşları artık aşındı. Değiştirme gibi bir imkan var mı? Membran klavye hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olmalarını dilerim. İyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2023
ASUS Cerberus klavye kullanıyorum. Yaklaşık 6-7 senedir kullanıyorum çok memnunum lakin tuşları artık aşındı. Değiştirme gibi bir imkan var mı? Membran klavye hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olmalarını dilerim. İyi sosyaller.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 19 Temmuz 2023 #2 Degistiremezsin.
murathanc Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 628 Makaleler 1 19 Temmuz 2023 #3 221420 dedi: Degistiremezsin. Genişletmek için tıkla... Neden.. Tuşları çıkıyor halbuki zor da olsa
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.363 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #4 murathanc dedi: Neden. Tuşları çıkıyor halbuki zor da olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu klavye kendine özel tuş üretiyor diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim ama tuş boyutunu aynıysa uyar bence.
murathanc dedi: Neden. Tuşları çıkıyor halbuki zor da olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu klavye kendine özel tuş üretiyor diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim ama tuş boyutunu aynıysa uyar bence.
murathanc Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 628 Makaleler 1 19 Temmuz 2023 #5 wenomechainsama dedi: Hocam çoğu klavye kendine özel tuş üretiyor diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim ama tuş boyutunu aynıysa uyar bence. Genişletmek için tıkla... Aslında sıkıntı tuş setini nereden bulabilirim
wenomechainsama dedi: Hocam çoğu klavye kendine özel tuş üretiyor diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim ama tuş boyutunu aynıysa uyar bence. Genişletmek için tıkla... Aslında sıkıntı tuş setini nereden bulabilirim
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 19 Temmuz 2023 #6 murathanc dedi: Aslında sıkıntı tuş setini nereden bulabilirim Genişletmek için tıkla... Bulamazsin iste sorun burda. Bu modelde diger cogu mekanik klavyler gibi MX stem olmadigi icin degistiremezsin.
murathanc dedi: Aslında sıkıntı tuş setini nereden bulabilirim Genişletmek için tıkla... Bulamazsin iste sorun burda. Bu modelde diger cogu mekanik klavyler gibi MX stem olmadigi icin degistiremezsin.