HamzaSamur Centipat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 Merhabalar. Rampage Rapido Plus klavyesini kullanıyorum ve modlamayı düşünüyordum. Lubing mod yaptım ve sesi gerçekten mükemmel oldu. Başka bildiğiniz kolay modlar var mı acaba? Membrane klavyeler için.
Merhabalar. Rampage Rapido Plus klavyesini kullanıyorum ve modlamayı düşünüyordum. Lubing mod yaptım ve sesi gerçekten mükemmel oldu. Başka bildiğiniz kolay modlar var mı acaba? Membrane klavyeler için.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 28 Şubat 2022 #2 Foam mode yapabilirsiniz.
HamzaSamur Centipat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 Klavyenin için sökmeli miyim yoksa sökmeden de yerleştirilebiliyor mu onu söylerseniz mutulu olurum ve cevap için teşekkür ederim. HamzaSamur dedi: Klavyenin için sökmeli miyim yoksa sökmeden bir yerleştirmeliyor onu söylerseniz mutulu olurum ve cevap için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... düzelte yapıyım dedim yanlış düzeltmiş metni
Klavyenin için sökmeli miyim yoksa sökmeden de yerleştirilebiliyor mu onu söylerseniz mutulu olurum ve cevap için teşekkür ederim. HamzaSamur dedi: Klavyenin için sökmeli miyim yoksa sökmeden bir yerleştirmeliyor onu söylerseniz mutulu olurum ve cevap için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... düzelte yapıyım dedim yanlış düzeltmiş metni